Karina Klein

Karina Klein

Indehaver af Harmonie og kosmetolog

Min interesse for hudens sundhed og velvære har altid været drivkraften i mit arbejde. Derfor har jeg specialiseret mig i hudlidelser, som eksem, rosacea og andre udfordringer, hvor jeg kan lindre ubehag og forbedre hudens tilstand. Min største glæde er at hjælpe mine kunder med at med at føle sig smukke både udenpå og indeni, ved at fremme en sund og strålende hud samt en fornyet portion selvtillid.

Emma Basballe

Emma Basballe

Kosmetiker med kursus i Elleebana Lash Lift og Brow Lamination samt under massøruddannelse

Hos mig møder du en rolig, glad og imødekommende person, hvor behandlingen ikke blot er resultatorienteret, men også skaber et afslappende rum for dig, væk fra hverdagens stress og jag. Som din behandler lægger jeg stor vægt på, at vi sammen finder den rette behandling til dig og dine behov. Det er vigtigt for mig, at du går herfra med en god oplevelse og fornyet energi.

Sara Kotynski

Sara Kotynski

Statsautoriseret fodterapeut (ejer af Klinik for Fodterapi), lægeeksamineret fysiurgisk massør og kosmetiker

Som specialist i fodterapi, massage og dermatologi, sørger jeg for en behandling, der forener faglig ekspertise med velvære. Med omfattende erfaring inden for alle former for fodproblematikker, herunder nedgroede negle, ligtorne, ømme hæle og vejledning i valg af sko/strømper/indlæg, er jeg kvalificeret til at hjælpe dig.

*Obs. Klinikken har ikke ydernummer.

Sussie Vinther Jensen

Sussie Vinther Jensen

Kosmetiker

Med godt humør og et smil på læben, bestræber jeg mig på at skabe en glædesfyldt og hyggelig atmosfære for mine kunder. Jeg brænder for at udføre ansigtsbehandlinger, hvor både små som store forandringer er med til at forskønne udseendet og styrke det indre velvære og selvværd. Derudover nyder jeg at lave shellac- og makeupbehandlinger, med omhu og præcision, da jeg er utrolig detaljeorienteret og elsker at tilføje et strejf af glamour.

Catrine-Lone Nielsen

Catrine-Lone Nielsen

Kosmetiker

Din hudtype og specifikke behov er i fokus hos mig, under afslappende ansigtsbehandlinger, tilpasset dine specifikke behov og din hudtype. Som en del af min behandling, sætter jeg også en ære i at vejlede dig i valget af produkter, som passer lige netop til dig og din hud. For mig er glæden ved at sikre, at du forlader klinikken med strålende hud og fornyet velvære, min største motivation. Du fortjener en unik og skræddersyet oplevelse, som løfter din skønhedsrutine til nye højder.

Alberte Kristensen

Alberte Kristensen

Kosmetiker og fysiurgisk massør

Som person lægger jeg stor vægt på detaljer og stræber efter, at hver kunde forlader mine behandlinger med en tilfredsstillende oplevelse og personlig vejledning. Mine færdigheder spænder fra massage og ansigtsbehandlinger, til voksbehandlinger, som jeg nyder at udføre med kunden i centrum. Hos mig kan du være sikker på en individuel og omhyggelig tilgang, hvor din komfort og tillid er i højsædet.

Rikke Kjemtrup-M�ller

Rikke Kjemtrup-Møller

Kosmetiker med kursus i Elleebana Lash Lift

At gøre en positiv forskel for andre er min primære ambition og drivkraft i mit arbejde som kosmetiker. For mig er det vigtigt at du, som kunde, går herfra med en oplevelse, der overstiger dine forventninger og bliver mødt af imødekommenhed og smil. Med en passion inden for skønhedspleje, elsker jeg at lave shellac-behandlinger, på hænder og fødder samt ansigtsbehandlinger og lash lift.

Charlotte Rantzau

Charlotte Rantzau

Registreret alternativ behandler (R.A.B) og terapeut med 28 års erfaring

Jeg tilbyder en bred vifte af terapier og behandlinger, herunder kranio-sakral terapi, ansigtsløftningsteknik, fysiurgisk massage, afstressende massage, lymfedrænage, bindevævsmassage, aromaterapeutiske behandlinger, cupping, samtaleterapi, indian head massage og graviditetsmassage. Hos mig kombineres ofte flere teknikker i en behandling, skræddersyet præcis til dine individuelle behov.

Hos mig sammensættes der ofte flere teknikker i en behandling så den passer præcis lige til dig og dine behov.

Glæder mig til at se dig Charlotte.